Allround schoonheidsspecialiste in uw zorginstelling

Zijn uw cliënten niet naar een schoonheidssalon te krijgen om welke reden dan ook en is er wel een schoonheidsspecialiste nodig? Wij kunnen in de veilige omgeving van de cliënt komen, zodat de drempel naar een schoonheidsspecialiste verlaagt wordt. 

 

Schoonheidssalon Joli-Joli heeft als doel om uw cliënten het moment van hun leven te geven. Een moment om elke keer weer opnieuw naar uit te kijken. 

 

Een vast gezicht 

Schoonheidssalon Joli-Joli is er voor u. Wij bieden een volledig pakket van behandelingen aan. Van (medisch)pedicure tot aan gezichtsverzorging, geen gebied wordt vergeten.

Schoonheidssalon Joli-Joli werkt met A-merkproducten om u van het mooiste en beste resultaat te voorzien. Ook voor kleine behandelingen zoals nagels knippen zijn wij een betaalbaar alternatief. Wij snappen de wensen van de klant en begrijpen dat een volledige behandeling er niet altijd in zit.

Wanneer u een kennismakingsgesprek met ons plant wilt u graag weten wat u kunt verwachten. Wij zullen uw persoonlijke vragen beantwoorden, maar hieronder zullen we ook een aantal suggesties doen, zodat belangrijke zaken niet vergeten worden.

Stappenplan aanmelding

Aanbod

Elke doelgroep heeft zijn eigen specifieke noodzaak in lichamelijke verzorging. Wij bespreken met u welk aanbod voor uw zorginstelling nodig is. Om een inzicht te krijgen in de behandelingen die wij u kunnen bieden, kunt u als voorbeeld de prijslijst van de salon kunnen bekijken. Wij bieden een veelzijdig aanbod en zijn bevoegd tot het uitvoeren van medisch pedicure.

Prijs

Wij werken met vaste prijzen welke speciaal zijn aangepast voor mensen die wonen in een zorginstelling. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij een prijslijst mee. Tijdens het aanmeldgesprek zullen we samen met u kijken naar onze mogelijkheden, als ook dat van u. Heeft u er al aan gedacht of er vanuit uw organisatie een gedeelte gefinancierd kan worden? Zo kunnen de kosten verdeeld worden met onze korting, een gedeelte wat uw organisatie betaald en een gedeelte die de cliënt betaald. Benieuwd naar de afgestemde prijzen voor uw zorginstelling? Nodig ons uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om te bespreken wat bij u mogelijk is.

Frequentie

Hoe vaak is het nodig bij u langs te komen? Zonder specifieke gezondheidsklachten volstaat een afspraak per 4 weken. Voor medische of specifieke behandelingen kan vaker nodig zijn. Samen met u zullen we bespreken wat in uw zorginstelling nodig zal zijn. Zo hangt het ook af van het aantal cliënten die wij op een dag kunnen behandelen en de intensiteit van de behandelingen

Persoonlijke informatie

Wij verzamelen persoonsgegevens welke noodzakelijk zijn voor de behandeling. Wij streven er altijd naar niet meer informatie op te slaan dan nodig. Hierdoor worden gezondheidsklachten niet over het hoofd gezien en kunnen we hier ten alle tijden rekening mee worden gehouden en op basis van de algehele gezondheid advies worden gegeven voor de juiste verzorging.