Het gezicht achter Joli/Joli

Onze salon biedt complete schoonheidsbehandelingen inclusief huidverzorgingsbehandelingen, massage's en bruidsarrangementen. De motivatie om bij ons binnen te stappen is voor iedereen anders, maar het beoogde resultaat is altijd hetzelfde; u komt als 'nieuw' herboren naar buiten. Bij ons staat kwaliteit voorop en vinden het belangrijk dat u zich vanaf het eerste moment dat u de salon binnenstapt thuis voelt. Daarom verwelkomen we u met een kennismaking, om uw persoonlijke wensen op de eerste plek te zetten.

 

Schoonheidssalon Joli-Joli is verhuisd. Joli-Joli opende haar deuren in 2013 aan de Olof Palmeborg. Sinds 2017 zitten we in de wijk Groenoord, op 1,3 km afstand van het winkelcentrum Hof van Spaland. 

 

Vanaf het begin werken we in de salon samen met het  kwaliteitsproduct Webecos: Hypoallergeen en zonder chemische stoffen. Met deze mooie zuivere producten is er voor elk huidtype een juiste behandeling mogelijk.

Verusca de Koning

Verusca de Koning is de schoonheidsspecialiste achter het bedrijf Joli-Joli. ‘Life is about beautiful moments’ staat op haar voorhoofd geschreven. Bij Schoonheidssalon Joli-Joli bent u bij het juiste adres om uw lichaam en geest een boost te geven. Onze kracht bestaat uit persoonlijke aandacht. Wij nemen de tijd voor u, zodat u de tijd van uw leven heeft.


Ik wil mij even voorstellen

Van oorsprong ben ik Braziliaans, samen met mijn zusje ben ik op mijn 3 geadopteerd. In Nederland ben ik in een warm gezin opgegroeid. 

 

Op mijn 16e  wist ik precies wat ik wilde worden. Schoonheidsspecialiste. Ik hou erg veel van mijn werk en doe het dan ook graag. Dit ziet u terug in het uitoefenen van mijn vak. 


Hoe het begon

Verusca de Koning is in 2006 begonnen met de opleiding Schoonheidsspecialiste. In 2013 is Verusca afgestudeerd als allround schoonheidsspecialist met extra specialisaties in massages, medisch pedicure, visagie en acne.


Mijn interesse werd gewekt

Op mijn 16e ging ik vaak met mijn moeder mee naar haar schoonheidsspecialiste. Ik mocht er vaak bij aanwezig zijn. Hierdoor kon ik zelf ervaren wat voor rust en huidverbeteringen plaats vond. Zowel tijdens als na de behandeling. Het begon steeds meer te kriebelen om ooit als zelfstandige mijn passie uit te kunnen voeren.

Zelf ben ik altijd wel bezig met uiterlijke verzorging. Met tutten en producten gebruiken. Ik wil de beste producten voor mijn huid, waardoor ik steeds meer ontdekte over de producten die beschikbaar zijn. Ik kan u haarfijn uitleggen welke producten u het beste kan gebruiken.