Wimperextensions

Perfecte oogopslag met uw nieuwe wimpers

✅ Straal zelfvertrouwen uit

✅ Laat uw open blik meer zien

✅ Ook op het strand of langs het zwembad mooie volle wimpers

✅ Geen tijdrovende mascara meer nodig, die ook nog is kan uitlopen

Ontdek het beauty geheim van sterren als Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Ariana Grande en Beyonce! De sterren uit Hollywood en diverse BN-ers hebben het al een tijdje ontdekt, maar ook u kunt nu meedoen met de beauty rage van dit moment! 

 

Wij werken met one by one lashes van Lash5. De one by one lashes worden haartje voor haartje op de eigen wimpers geplaatst, zo worden alle wimpers afgegaan. Dit zorgt ervoor dat uw eigen wimpers niet beschadigen en het resultaat een natuurlijke volle set is. 

 

Onze eigen wimper haartjes bevinden zich in verschillende groeifases, dit zorgt ervoor dat we niet ineens al onze wimper haartjes kwijt zijn maar dat dit geleidelijk gebeurt. Hierdoor is het advies om ongeveer tussen de 2 á 3 weken uw wimperextensions bij te laten vullen. Zo behoud u ter alle tijden mooie volle wimpers.

Zo verzorg ik mijn wimperextensions

  • Laat de wimpers de eerste 24-48 uur na behandeling niet nat worden, zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.
  • Gebruik alleen mascara op waterbasis en alleen indien nodig. Zorg ervoor dat de mascara niet op de aanhechting van de wimpers wordt aangebracht, maar alleen aan de uiteinden. Speciale mascara is verkrijgbaar op aanvraag.
  • Gebruik make-up remover op waterbasis. Deze is verkrijgbaar op aanvraag. Make-up remover op oliebasis weekt de wimperextensions los.
  • Bij het reinigen van de ogen, strijk je voorzichtig met een borsteltje in de lengterichting van je wimpers.
  • Vermijd direct stromend water op de wimperextensions.
  • Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes in de ogen, hierdoor kunnen pluisjes aan de wimpers blijven hangen.