Massage

✅ Massage maakt u mooier

✅ Stress, hoofdpijn, spanning, depressie, laat het allemaal gaan!

✅ Versnel het herstel van uw spieren na een zware training

✅ Massage stimuleert de doorbloeding en versnelt daardoor de afvoer van afvalstoffen

Laat de gejaagdheid en de druk van het moderne leven achter u. misschien heb u lichamelijke klachten zoals continue gespannen spieren, slaapt u slecht, bent u overspannen of hebt u een burn-out?

Heeft u een kantoorbaan waarbij u de hele dag zit in een verkeerde houding met een te hoge werkdruk? Of bent u gewoon op zoek naar een goede massage? Geef uw lichaam en geest  eens de nodige tijd en ruimte om op adem te komen. Een massage is een uitstekende manier om tot ontspanning te komen. Vaak helpt het tot verlichting van pijnklachten of spierpijn, zoals in de rug, schouder, nek en het hoofd. Verwen uzelf op een weldadig gevoel van rust en ontspanning. Voor welke massage u ook komt, bij ons bent u aan het goede adres.

Onze massage keuzes

✅ Ontspanningsmassage 
✅ Nek/schouder massage 
✅ Total body massage
✅ Klassieke massage
✅ Chinese massage
✅ Hotstone massage
✅ Sport massage
✅ Bindweefsel massage 

Wat dacht u van een aromatherapie massage? Uw lichaam wordt heerlijk ingesmeerd met olie met verschillende aromatische geuren. Deze oliën  zit vol met mineralen die goed zijn voor huidherstel en de vochthuishouding van de huid. De hoge concentratie van natuurlijke modder helpt tegen spierpijn en pijnlijke gewrichten. De behandeling vermindert de verschijnselen bij eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Voor meer informatie over hoe aromatherapie aan uw welzijn kan bijdragen, neem contact op voor advies op maat.