Bruidsarrangement

Yes de dag van uw leven is gepland, de dag waar u al lang naar uit kijkt. U bent misschien al op een bijzondere manier gevraagd en samen zijn jullie de bruiloft aan het plannen. De mooiste dag van uw leven begint met de visagie en haarstyling. Wij helpen u uw dag zo goed mogelijk te starten. We maken de allermooiste versie van u.

 

Wij helpen u toe te leven naar de mooiste dag van uw leven

Allereerst hebben wij een kennismaking gesprek en doen daarbij gelijk de proef haarstyling – en proef make-up. U weet dan precies waar u aan toe bent als de grote dag eindelijk is aangebroken.

 

De mooiste dag van uw leven, er op uw allermooist eruit zien. Wij weten maar al te goed hoe belangrijk dit voor u is. Voor uw partner, maar bedenk ook dat u niet elke dag een professionele foto- en/of videograaf inhuurt. Joli-Joli bied  een professionele hairstyliste en visagiste. Wij zorgen ervoor dat u op de dag van uw leven zult stralen als nooit te voren. Door een persoonlijk kennisgesprek en een proef make-up en haar, willen wij u een kijkje geven op de mooiste dag van uw leven.

 

Visagie

Wij bieden een compleet pakket met visagie en haarstyling. Met onze professionele producten zorgen we ervoor dat uw haar en make-up de hele dag blijft zitten. Bent u normaal gesproken niet gewent om make-up te dragen, of vergeet u op de emotionele momenten van de dag, ‘zowel tranen van het lachen als tranen van pure emotie’,  dat u make-up draagt? Geen probleem! Wij geven u de make-up en kwasten mee die wij in de ochtend heb gebruikt. Wij geven vooraf de instructies mee, zodat u de make-up gemakkelijk kan (laten) bijwerken. Wilt u voor het avond feest een meer uitgesproken make-up, dan kunnen we dit natuurlijk ook faciliteren.

 

Haarstyling

Betoverend overkomen op de partner van uw leven. Uw haar kan dan niet vergeten worden. Dit kan mogelijk met uw echte haar, en bent u daarmee een gezegend mens. Wilt u meer volume creëren dan met uw eigen haar mogelijk is, dan is extensions met echt haar een perfecte uitkomst.