· 

Welcome 2018

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat in 2018 al uw dromen uit mogen komen. Het nieuwe jaar is weer begonnen en wij hebben er weer zin in, daarom ‘welcome 2018’, waar we al weer veel mooie projecten gepland hebben.
Eerst even de tijd nemen  om terug te kijken naar het afgelopen jaar. In 2017 zijn wij van de Kerkbuurt naar de wijk Groenoord verhuist. Wij zijn voor u goed bereikbaar en zitten dicht bij de snelweg. U hoeft hierdoor minder lang te rijden en kunt u gratis voor de deur parkeren.

 

Wij hebben in 2017 al veel tevreden klanten mogen ontvangen. Wij zijn daarom blij dat wij een positieve invloed mogen hebben in onze wijk. Ook voor het jaar 2018 staan wij weer voor u klaar. Wij nemen altijd de tijd voor u en zorgen ervoor dat u weer tevreden en ontspannen naar huis gaat.

Een afspraak maken of meer informatie? Bel: 06-21684344. Ook kunt u informatie vinden op de website of onze facebook pagina.

 

 

Joli-Joli ~ life is about beautifull moments